4D (3): Winnende trainer Laurens Gerlich: Het was een zakelijke zege

25 april 2009 684x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Winnende trainer Laurens Gerlich: Het was een zakelijke zege

Het was een zakelijke overwinning vond Laurens Gerlich. “Maar komende zaterdag tegen SC Emma gaat het erom”, aldus de trainer van DFC. Na de 0-0 ruststand tegen het aan de Reeweg-Oost inwonende ODS was hij niet ongerust. “Dat ene kansje dat wij nodig hebben komt heus wel”, was halverwege het duel zijn heilige overtuiging.


Gerlich kreeg zijn gelijk na de benutte strafschop van Marvin Hooplot. Het brak de wedstrijd meteen open. “In de tweede helft waren wij in ieder geval veel beter”, vond de DFC-trainer. “De aansluiting van de verdediging naar het middenveld en de aanval was goed. Beter dan voor rust.”


De 3-0 zege kon zondermeer zijn instemming verdienen. “Eigenlijk was het nog iets te mild.”


Punt van kritiek was het optreden van scheidsrechter Koorenmans. “De wedstrijd was gewoon gespeeld. Het is met zo’n verschil dan klaar over en uit.” Refereerde de trainer van DFC aan de toegevoegde waarde van ruim een kwartier. De jeugdige DFC’er Aaron Maria Perez was dan ook een zware blessure bespaard gebleven.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com