4D (3): Trainer Laurens Gerlich: Wedstrijd te gemakkelijk opgevat

1 april 2009 936x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Trainer Laurens Gerlich: Wedstrijd te gemakkelijk opgevat

Laurens Gerlich was er de gehele week al bang voor. De wedstrijd tegen Noordeloos, met één overwinning in het seizoen bivakkerend aan de staart van de ranglijst.


“Over die wedstrijden wordt veel te gemakkelijk gedaan,” waarschuwde de DFC-trainer zijn spelers op voorhand. Zijn woorden waren echter aan dovemansoren gericht. “Wij hebben veel te weinig gebracht,” analyseerde Gerlich achteraf het 1-1 gelijkspel. “Er is gewoon in een te laag tempo gespeeld. En de instelling op het veld heb ik ook wel eens beter gezien.”


Voor Peursum hoeft de trainer van DFC zijn spelers niet te motiveren. “Wij moeten sowieso winnen om weer koploper te worden. Tegen Noordeloos zijn wij te laat gaan voetballen. En dan is het niet meer te doen om voor een overwinning in aanmerking te komen.”


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com