4D (3): Tevreden trainer Laurens Gerlich: De afwerking kan nog wat resoluter

18 april 2009 696x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Tevreden trainer Laurens Gerlich: De afwerking kan nog wat resoluter

Het resultaat bij EBOH was zondermeer in orde. Laurens Gerlich was vanmiddag tevreden. “Alleen hadden wij in de afwerking wat resoluter moeten zijn,” vond de trainer van DFC.


In elk geval was er een moeilijke uitwedstrijd in een overwinning omgezet. Met name over de eerste helft van de derby was Gerlich te spreken. “Na rust sloop er wat nonchalance in de ploeg. Het was allemaal wat minder. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar heel strikt genomen hebben wij dit seizoen heel goede wedstrijden gespeeld. En dan kan een keer gebeuren dat het iets minder is.”


Bijzonder te spreken was de inwoner van Groot Ammers tegen EBOH over zijn defensie. “De verdediging zat goed in elkaar. Zij hebben heel sterk gespeeld.” Met name met Marcel van Nes en doelman Danny Peters beschikte DFC in de derby over twee uitblinkers.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com