4D (3): Gerlich: Kansen weer in eigen hand*We waren zondermeer betere ploeg

4 april 2009 703x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Gerlich: Kansen weer in eigen hand*We waren zondermeer betere ploeg

Van een mogelijk kampioenschap wil Laurens Gerlich nog niets weten. De trainer van DFC was direct na afloop nog nauwelijks bekomen van de wedstrijd tegen de onttroonde koploper Peursum. Felicitaties vielen hem ten deel, net zoals de spelers. “Ik heb niets dan lof voor de jongens. Ze hebben het goed gedaan.” Zeker over de eerste helft was de inwoner van Groot Ammers te spreken.


“Wij waren zondermeer de betere ploeg met twee fantastische doelpunten van Maarten Zilverschoon.” In de tweede helft liep het minder. Gerlich vond dat logisch met de slotfase van de competitie in zicht. Want zowel DFC als Peursum waren vandaag uitsluitend gebaat met een overwinning.


“We zijn na rust dan ook onder druk gezet, maar kansen heeft dat de tegenstander nauwelijks opgeleverd.” Voor Laurens Gerlich kon de zaterdagmiddag daardoor niet kapot. “Als de wedstrijd in nederlaag was geëindigd waren wij voor het kampioenschap weggeweest. Nu hebben wij alle kansen weer in eigen hand.”   


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com