Thomas geveld door bekkenkneuzing: pijnstillers en rust houden

2 maart 2009 2024x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Thomas geveld door bekkenkneuzing: pijnstillers en rust houden

Thomas van Brakel (foto) zal komende zaterdag in elk geval niet bij DFC 2 meespelen. Afgelopen zaterdag blesseerde hij zich tijdens DFC 2 tegen De Zwerver 3.


,,Gelukkig bleek het achteraf niet iets ernstigs te zijn. Mijn bekken bleek te zijn gekneusd en dat doet wel erg pijn. Die probeer ik met pijnstillers te onderdrukken´´, aldus Thomas (19) die voorlopig binnen de lijnen geen tegenstander meer zal foppen. Hij legt uit: ,,Bij een ingooi wilde ik een jongen van De Zwerver die achter me liep foppen door net te doen alsof ik de bal wilde kaatsen. Toen kreeg ik wel een knie in mijn rug´´. Thomas viel kermend neer en kon de wedstrijd niet voortzetten.


Teamgenoot Michael Nieboer, student geneeskunde aan de Erasmus, verleende eerste hulp. ,,Daarna ben ik wel naar de huisartsenpost gegaan. Daar bleek Michaels vader, die huisarts is, dienst te hebben.´´  Diens diagnose: bekkenkneuzing, pijnstillers en enige tijd rust houden. De website wenst Thomas een voorspoedig herstel toe.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com