SPONSORAVOND (1): Gerard Meijer en Peter Bosz eregasten op geslaagde sessie

12 maart 2009 775x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SPONSORAVOND (1): Gerard Meijer en Peter Bosz eregasten op geslaagde sessie

De Sponsorcommissie van DFC organiseerde woensdag een speciale avond voor de vele begunstigers en sympathisanten van Dordrechts oudste voetbalclub.


In het clubgebouw aan de Reeweg-Oost konden de vele genodigden tussen de hapjes en drankjes door kennismaken met twee bekende Feyenoorders: directeur Peter Bosz en club-icoon Gerard Meijer die al bijna een halve eeuw verzorger is van de Trots van Zuid. De laatste woont bovendien al 23 jaar in Dordrecht  en is – wat vele stadgenoten niet weten – zodoende een van de bekendste BN´ers onder de zo´n 120.000 ingezetenen.


Voorzitter Bert Boogert van DFC´s Sponsorcommissie verwelkomde op de vooravond de vele DFC-sponsors onder wie voorzitter Ad Heijsman van FC Dordrecht die ook nog een tijdje DFC-bestuurder is geweest. Vanzelfsprekend introduceerde Boogert ook de eregasten Gerard Meijer en Peter Bosz die belangeloos aan de avond meewerkten. Ze riepen daarmee terecht waarderende woorden op bij zowel Bert Boogert als algemeen DFC-voorzitter Ger Hüsen. Laatstgenoemde interviewde vervolgens live Meijer en Bosz.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com