SENIOREN: Het Vijfde verliest belangrijke uitwedstrijd (2-1)

31 maart 2009 835x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN: Het Vijfde verliest belangrijke uitwedstrijd (2-1)

DFC5 speelde dinsdagavond de inhaalwedstrijd bij titel-concurrent Nieuw-Lekkerland7. Het Vijfde ging zonder punten naar huis, de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg.
Het duel, dat eigenlijk afgelopen zaterdag gespeeld had moeten worden, was spannend.


Voor rust had de thuisploeg het beste van het spel wat resulteerde in een 2-0 ruststand. Twee goed uitgespeelde aanvallen werden secuur afgewerkt door de gevaarlijke spitsen van Nieuw-Lekkerland. DFC kreeg wel mogelijkheden maar de doelman van de thuisploeg keepte een sterke wedstrijd.


Net na de thee kreeg DFC5 via Rick van Hemert (foto-inzet) een uitgelezen kans op de aansluitingstreffer maar zijn inzet verdween over het doel van de Lekkerland-goalie. DFC zette aan en kreeg een aantal goede mogelijkheden. De gebroeders Kalis brachten DFC5 op 2-1. Steven Kalis zette voor en zijn broer Maurice Kalis verschalkte de doelman.


Na deze aansluitingstreffer wilde Het Vijfde meer maar kreeg dit niet. Kansen kwamen er wel maar steeds stond de ijzersterke doelman van Nieuw-Lekkerland op de goede plaats. Door dit verlies heeft DFC5 het binnenslepen van het kampioenschap niet meer in eigen hand. Het is afhankelijk van de komende resultaten van de concurrenten VVGZ7, ZBC9, Sliedrecht10 en vanzelfsprekend Nieuw-Lekkerland7.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com