SENIOREN (3): DFC5 laat thuis tegen Dubbeldam dure punten liggen (0-3)

22 maart 2009 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (3): DFC5 laat thuis tegen Dubbeldam dure punten liggen (0-3)

 Het Vijfde liep vanmiddag een gevoelige tik op in de strijd om de titel. De mannen van aanvoerder Patrick van de Wetering verloren thuis onnodig met 0-3 van Dubbeldam3.
Waar het al weken aan ontbreekt bij DFC5, scorend vermogen, was vandaag wederom de oorzaak van de onverdiende nederlaag. Kansen waren er genoeg maar de bal ging er niet in. Bij rust was de stand 0-1 en dit wapenfeit van Dubbeldam was tevens de enige keer dat de gasten op de helft van DFC te vinden waren.


Na rust ging DFC op zoek naar treffers. Deze vielen niet aan de goede kant van de mannen van Het Vijfde. Dubbeldam kwam twee maal over de middenlijn en trof twee keer doel. DFC5 kreeg een hoop kansen, stond een aantal malen alleen voor de keeper van Dubbeldam maar treffers bleven uit.
Volgende week staat de topper op het programma. DFC5 speelt dan uit bij Nieuw Lekkerland en kan zich een nieuwe nederlaag niet permitteren.


*DFC4 was oppermachtig bij hekkensluiter Groote Lindt8. Het werd 2-6.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com