SENIOREN (3): DFC 5 maakt het zichzelf moeilijk en wint maar net (2-1)

7 maart 2009 690x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (3): DFC 5 maakt het zichzelf moeilijk en wint maar net (2-1)

Het Vijfde speelde vandaag thuis tegen Oranje-Wit 10. De ploeg van aanvoerder Patrick van de Wetering miste veel kansen waardoor het bleef steken op een minimale overwinning van 2-1.


Het lager geklasseerde Oranje Wit was de gehele wedstrijd de onderliggende partij. Doordat het bij DFC wederom aan scorend vermogen ontbrak, werd de score niet verder uitgebouwd.
In de eerste helft kwam Oranje Wit op een 0-1 voorsprong. Een misverstand in de DFC-verdediging leidde de treffer in. In de eerste 45 minuten kreeg DFC volop mogelijkheden om de stand gelijk te trekken maar dit gebeurde niet.Na rust zette DFC goed druk. Het was Rick van Hemert (foto-inzet) die vrij voor de keeper werd gezet na een pass vanuit het middenveld. Rick twijfelde niet en plaatste de bal achter de doelman:1-1. Het Vijfde ging goed door en creëerde kansen. Deze werden alleen niet benut. Oranje Wit kreeg ook mogelijkheden maar keeper Rambo Tekin was in goede doen.
Patrick Kneefel zorgde uiteindelijk voor de winnende treffer. Hij schoot de bal van ruim 20 meter strak in de kruising. Het Vijfde blijft zodoende een belangrijke titelkandidaat met de minste verliespunten.

*DFC4 speelde vandaag tegen het hoger geplaatste Rijsoord 10. DFC 4 deed dit verdienstelijk en hield de gasten op een 1-1 gelijkspel. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd wat resulteerde in de gelijke eindstand.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com