SENIOREN (2): Het Derde wint ruim in Heerjansdam (0-7) en blijft op kop

22 maart 2009 970x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): Het Derde wint ruim in Heerjansdam (0-7) en blijft op kop

DFC3 speelde zaterdagmiddag een uitwedstrijd in en tegen Heerjansdam7. Het werd een duidelijke overwinning voor de mannen van DFC3 die nog altijd strijden om de titel met concurrent Groote Lindt4.


In de eerse helft liep het niet lekker bij DFC3. Er werd veel gepraat en weinig gevoetbald. Ballen kwamen niet aan en Heerjansdam hield makkelijk stand. Na een half uur speelde Tobias van Heteren (foto-inzet) zijn man uit aan de rechterkant van het veld en gaf de bal voor. Rifat Yaman verscheen vervolgens goed voor zijn man en schoot de bal achter de keeper van Heerjansdam: 0-1. Nog voor rust bracht Tobias van Heteren de stand op 0-2 door hard uit te halen. Hij zag de bal precies in de kruising terechtkomen.


De tweede 45 minuten waren veel beter. De thuisploeg had niks meer in te brengen en DFC kon de score opvoeren naar 0-7. Dit had meer kunnen en misschien wel moeten zijn maar er werd iets te veel voor eigen succes gestreden. In de tweede helft kwamen de treffers van Robbie Korn, Rifat Yaman, Mario Ghidini, Jesper Bakker en de mooiste van de wedstrijd een schot van 25 meter van Steven Kalis.


De enige concurrent van DFC3, GrooteLindt, won de lastige uitwedstrijd bij IFC met 0-3. De stand bovenaan is nu: DFC 3 16-42, Groote Lindt 4 16-41.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com