SENIOREN (2): Het Derde wint ruim (5-1) maar concurrent blijft in het spoor

7 maart 2009 823x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): Het Derde wint ruim (5-1) maar concurrent blijft in het spoor

DFC 3 boekte vanmiddag een ruime 5-1 overwinning op Wieldrecht 7. DFC begon redelijk. Er werden in de eerste helft veel kansen gecreëerd  die niet werden benut.


Het was Marko Franken die een kwartier voor rust de 1-0 aantekende. Hij kreeg de bal uit een voorzet verkeerd op de schoen maar de bal had zoveel effect dat deze achter de doelverdediger van Wieldrecht verdween. Kort voor rust miste de routinier Marko Franken een dot van een kans. Voor een leeg doel schoot hij de bal ruim over.


Na de hervatting kwam DFC gemotiveerd uit de kleedkamer. Er werd beter gevoetbald en er kwamen weer veel kansen. De balde wilde er echter niet in. De eerste goede kans van Wieldrecht werd daarentegen wel benut: 1-1. DFC deed een stapje extra en na de 2-1 was het verzet van Wieldrecht gebroken. Het Derde kon uitlopen naar een 5-1 overwinning door treffers van Deniz (3x) en Rifat (1x).


Vervelend was wel het geblesseerd uitvallen van verdediger Maurice Kalis. Hij had last van zijn enkel en het is te hopen dat hij er volgende week weer bij is. De enige concurrent van DFC, Groote Lindt 4, herpakte zich na het gelijkspel van vorige week. Thuis werd er met maar liefst 9-1 gewonnen van De Zwerver. Het Derde blijft wel koploper met één punt voorsprong op de achtervolger. 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com