SENIOREN (2): DFC 3 blijft op titelkoers en verstevigt doelsaldo met 0-8 zege

14 maart 2009 652x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (2): DFC 3 blijft op titelkoers en verstevigt doelsaldo met 0-8 zege

DFC 3 speelde vanmiddag uit bij De Zwerver 5. Het Derde won ruim met 0-8. De zwakke tegenstander, De Zwerver neemt de voorlaatste plaats op de ranglijst in, had niet veel in te brengen en wist maar één schot op het DFC-doel te lossen.
Voor rust scoorde DFC3 twee keer. Nog voordat er 10 minuten verstreken waren, reageerde Rifat scherp op een zwakke uittrap van de keeper van de ploeg uit Kinderdijk. Hij kon ongestoord op het doel aflopen en de 0-1 aantekenen. DFC verzuimde daarna lange tijd de score uit te breiden. Ruimtes werden dichtgelopen en kansen nauwelijks gecreëerd.


Vlak voor rust ging Robbie Korn (foto-inzet) langs een aantal verdedigers aan de rechterkant, hij gaf de bal voor en Deniz hoefde deze alleen maar binnen te tikken. Het zou niet bij deze assist blijven voor Robbie. Hij was maar liefst bij vier van de acht doelpunten betrokken.
Na rust kwamen jeugdspeler Aaron Peres Maria en gastspeler Rick van Hemert in het veld. DFC liep in de tweede helft over de tegenstander heen. Het benutte nog zes kansen en zag de teller stoppen bij 8 treffers. Voor DFC scoorden vanmiddag Deniz 4x, Rifat 2x, Ferhat 1x en Ayhan 1x.
De enige titel-concurrent van DFC, Groote Lindt 4, won ook. ASWH 7 werd met 1-7 aan de kant gezet. DFC 3 liep zodoende 2 doelpunten in. 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com