SENIOREN (1): Knappe prestatie DFC2*Doelpuntloos gelijkspel bij koploper

22 maart 2009 1344x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (1): Knappe prestatie DFC2*Doelpuntloos gelijkspel bij koploper

In de zware uitwedstrijd bij Dubbeldam2 is DFC2 erin geslaagd de virtuele koploper op een knap gelijkspel te houden (0-0). De ploeg van coaches Johan Mol en Ronald van Pelt was zeker niet de mindere in een spannende wedstrijd.


Zowel de thuisploeg als de gasten creëerden kansen maar hadden beide het vizier niet op scherp staan. DFC kwam het dichtst bij een treffer bij een poging van middenvelder Maarten Janssen. Zijn inzet spatte helaas uiteen op de lat. Ook Dubbeldam zag een poging stranden op het houtwerk.


De ploegen speelden in de tweede helft beide vol op de winst wat resulteerde in een leuke wedstrijd waar treffers uitbleven. Opvallend was ook het optreden van de zeer zwak leidende scheidsrechter. Met zijn beslissingen zorgde hij keer op keer voor verwarrende situaties. De titel lijkt nu echt een utopie voor de mannen van Het Tweede maar ze stapten met een goed gevoel het veld af.


,,Na de twee voorgaande wedstrijden op een knullige manier te hebben verloren hadden we vandaag dus wat recht te zetten´´, aldus Conan Wilhelmus. ,,Met een zieke Jeroen Kleinhuis, een werkende Martijn van der Waal en de nog geblesseerde Thomas van Brakel misten we wel een aantal belangrijke spelers. Niettemin begonnen we sterk aan de wedstrijd en ging het spel de eerste helft aardig op en neer. Door de prima verdediging met een goed coachende Ruben Schot gaven we geen kansen meer weg. ´´


,,Ook in de tweede helft werd er door heel het team ongelooflijk hard gewerkt om het conditioneel iets sterkere Dubbeldam van het doel af te houden. Waar DFC in het begin nog een aantal keren goed eruit konden komen met kansen, werd het in het laatste kwartier vooral tegenhouden. Door de vechtersmentaliteit van het hele team wisten we knap de nul te houden. De uitslag is dus een prima resultaat. Complimenten aan heel het team´´, aldus Conan.Opstelling DFC2: Melvin Jongeneel; Tomas Nuyten (46m Steven Kalis), Michael Nieboer, Ruben Schot, Danny Kamp; Danny Haksteen, Maarten Janssen, Erik Bouwens (46m Sabit Kayhan), Willem Opmeer; Sadik Karasahin en Conan Wilhelmus.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com