SENIOREN (1): DFC 2 moet het in de slotfase afleggen tegen Heerjansdam 4

14 maart 2009 771x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SENIOREN (1): DFC 2 moet het in de slotfase afleggen tegen Heerjansdam 4

Vandaag stond er een erg belangrijke wedstrijd op het spel voor DFC 2 dat aantrad tegen de nummer twee van de competitie Heerjansdam 4. Het werd na een 2-2 ruststand 4-2 voor Heerjansdam.


DFC begon niettemin erg sterk aan de wedstrijd en na een kleine 10 minuten was het dan ook Maarten Janssen die uit een corner van Willem Opmeer de 0-1 kon binnenschieten. Na de 0-1 werd er goed gecombineerd en na een goed uitgespeelde aanval was het Sabit Kayhan (foto-inzet) die in de 20ste minuut de 0-2 in het net deponeerde. Kat in het bakkie voor DFC 2 zou je dan gaan denken, maar helaas was dat niet het geval. Heerjansdam wist binnen de 10 minuten de voorsprong terug te brengen naar een gelijke stand van 2-2. Dat was ook de ruststand.


Het Tweede begon de tweede helft goed, het kreeg ook enkele kansen. Conan Wilhelmus kon op aangeven van Sabit alleen op de keeper afgaan. Helaas stond het vizier niet op scherp, want hij faalde tot drie keer toe. Conan heeft hierdoor ook erg slecht geslapen. Na ongeveer 20 minuten werd Conan dan ook gewisseld voor Erik Bouwens. Die maakte zo zijn rentree na een knie-operatie. De wedstrijd ging nog een tijdje gelijk op, maar in de slotfase was het toch Heerjansdam dat door nog twee keer te scoren de punten in eigen huis kon houden (4-2).


Door het verlies is DFC 2 het kampioenschap voorlopig uit het zicht geraakt. Alleen bij winst zaterdag op de virtuele koploper Dubbeldam 2 gloort weer een beetje hoop op de titel.


Opstelling DFC 2: Melvin Jongeneel, Tomas Nuyten (35m Michael Nieboer), Jeroen Kleinhuis, Danny Kamp, Danny Haksteen, Maarten Janssen, Sabit Kayhan, Willem Opmeer, Martijn van der Waal, Conan Wilhelmus (70m Erik Bouwens), Dennis Raaymakers.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com