Robin Ramesar in interview met AD De Dordtenaar: Nog zes finales te gaan

20 maart 2009 1779x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Robin Ramesar in interview met AD De Dordtenaar: Nog zes finales te gaan

AD De Dordtenaar besteedde vanmorgen op de lokale sportpagina´s met een stevig verhaal met foto aandacht aan de huidige successen van DFC. Dat gebeurde in een interview met middenvelder Robin Ramesar.


,,Elke wedstrijd die we nu spelen, is een finale. We hebben er nog zes te gaan. Zaterdag spelen we een restant van ruim vijftig minuten in en tegen Arkel. Concurrent Peursum moet naar Streefkerk. Ik droom al stiekem van de titel’’, vertelde Robin aan verslaggever Jan Volwerk.
Robin zegt in het interview verder onder meer dat hij is sinds zijn vijfde spelend lid en de club ook in moeilijke tijden altijd trouw is gebleven. ,,Daar heb ik geen spijt van gehad. DFC zat in een dip, maar leeft weer. Dat merk je vooral op de zaterdagen. In de kantine is het weer gezellig druk en op de velden zijn heel de dag activiteiten voor een nog steeds groeiend aantal kinderen. De selectie van het eerste elftal is een jonge, getalenteerde en vooral hechte groep, die ook buiten het voetballen met elkaar optrekt. Een groep, waar bovendien sportief nog veel rek in zit. Het bestuur heeft als doel gesteld om een stabiele tweedeklasser te worden. Met deze selectie kan dat ook.’’


*Voor het hele interview zie AD De Dordtenaar van vanmorgen en www.ad.nl/drechtsteden


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com