Ook dit jaar weer 7TEGEN7: 7,14, 21 mei en 4 juni*Finale tijdens Familiedag

17 maart 2009 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ook dit jaar weer 7TEGEN7: 7,14, 21 mei en 4 juni*Finale tijdens Familiedag

Ook dit jaar organiseert DFC weer een 7TEGEN7 Toernooi. De speeldata zijn voorlopig vastgesteld op de donderdagavonden 7, 14 en 28 mei en 4 juni. Het is vooralsnog de bedoeling de finales op zaterdagmiddag 6 juni te spelen, aldus medeorganisator Fred Eland.


,,Op 6 juni wordt ook de DFC Familiedag gehouden. Deze dag wordt wederom afgesloten met een gezellig feest met artiesten. Verder willen we onderzoeken of bij voldoende teams voetballen op dinsdagavond een optie is. Het zal dan gaan om dinsdagavonden 12, 19 en 26 mei en 2 juni´´.


De organisatie hoopt dat weer veel teams deelnemen. Inschrijven kan per e-mail aan Cees van der Sluis en of Fred Eland. Zij vernemen bij de inschrijving graag wie van het betreffende team als contactpersoon zal optreden. ,,Er kunnen zich natuurlijk ook nieuwe teams bij ons aanmelden, maar de toernooicommissie zal over de uiteindelijke deelname beslissen. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team en dient vooraf te worden voldaan.´´


De regels zullen dit jaar overigens niet veel anders zijn als de voorgaande editie. Er wordt gespeeld op een half voetbalveld, waarbij de pupillengoals op de zijlijn worden geplaatst. Elk team bestaat uit 6 veldspelers, één doelverdediger en één grensrechter. Tijdens de wedstrijden mag er doorlopend gewisseld worden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com