Nieuwe assistent-trainer Rudolf Peute (35) keepte twee jaar bij DFC

3 maart 2009 1236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe assistent-trainer Rudolf Peute (35) keepte twee jaar bij DFC

DFC heeft met ingang van het nieuwe seizoen niet alleen een nieuwe hoofdtrainer maar ook een nieuwe assistent-trainer. Rudolf Peute (35 – zie foto-inzet) wordt de rechterhand van Paul Koster (36). Beiden zijn op dit moment actief bij zaterdagtweedeklasser Wieldrecht.


Peute, van huis uit doelverdediger, is lid van het begeleidingsteam van Wieldrechts tweede elftal. Hij moest onlangs stoppen als actief keeper vanwege een schouderblessure. Hij is bij DFC geen onbekende. Hij stond er twee jaar onder de lat van het eerste.


De nieuwe assistent-trainer begon zijn keepersloopbaan bij Wieldrecht, stapte daarna over naar Drechtstreek en keerde na zowel bij DFC als Papendrecht twee jaar onder de lat te hebben gestaan uiteindelijk terug op het oude nest Wieldrecht. Als assistent van Paul Koster zal hij in het nieuwe seizoen bij DFC ook de keeperstraining verzorgen, aldus DFC´s technisch coördinator Arie Evers.


*Begin dit jaar kwam DFC al tot overeenkomstemming met Paul Koster die per nieuwe seizoen Laurens Gerlich als hoofdtrainer opvolgt. Koster begon zijn oefenmeesters-loopbaan in 1998 als regiocoach van het KNVB-district Zuid 1. Van 2003 tot 2008 was hij jeugdtrainer bij FC Dordrecht (C en D). Als actief voetballer kwam Koster uit voor  VVGZ, Wieldrecht en ASWH.  Bij Wieldrecht is hij momenteel assistent-trainer en hoofd jeugdopleidingen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com