Lentenummer Clubnieuws DFC: Aanleg kunstgrasveld begint volgende maand

9 maart 2009 755x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lentenummer Clubnieuws DFC: Aanleg kunstgrasveld begint volgende maand

Deze week verschijnt de Lente-editie van het Clubnieuws DFC. Zoals gebruikelijk ontvangen leden en sponsors het per reguliere post.


In het jongste DFC-magazine staat onder meer dat begin april de gemeente Dordrecht begint met de aanleg van een modern kunstgrasveld op ons sportcomplex. Dat kunstgrasveld komt achter de tennisbaan van buurman RCD, waar nu RCD´s tweede veld ligt. Het wordt een veld conform de voorschriften van de KNVB. Het geheel wordt omrasterd en voorzien van een officiële lichtinstallatie en dug-outs.


Verder in het Clubnieuws interviews met aanvoerder Louisiano Trinidad van DFC 1 en Ruben Schot van DFC 2 die ondanks zijn jonge leeftijd (19) nu al zelfstandig ondernemer is. Archivaris Arie Heystek belicht met beeldmateriaal de ontwerper / tekenaar van de bekende DFC-koppen Jantje Huilt en Jantje Lacht, Willy Sluiter. Ook is er veel aandacht voor onder meer de nieuwe Dartskampioenen en de successen van hofkapel Bar Gebeure. Columnist Jan van Dam hult zich in de rol van Bankzitter.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com