LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Marvin Hooplot man-of-the match

23 maart 2009 735x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Marvin Hooplot man-of-the match

DFC doet nog volledig mee in de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal. Veel zo niet alles dankte het elftal van trainer Laurens Gerlich aan de benutte strafschop van Marvin Hooplot (foto-inzet) in de wedstrijd in en tegen Arkel.


DFC zegevierde daardoor met 3-2 en heeft daardoor de kans om promotie naar een hogere klasse af te dwingen nog volledig in eigen hand. Zeker met de thuiswedstrijd tegen Peursum, de grootste concurrent voor de titel, over twee weken nog voor de boeg.


Hooplot toonde zich zaterdagmiddag tegen Arkel op zijn jeugdige leeftijd uiterst koelbloedig door een penalty resoluut in een doelpunt om te zetten. Het was de winnende treffer van het duel. Voor de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee was dat alle reden om Marvin Hooplot uit te roepen tot Man-of-the-Match. Het was ook meteen zijn eerste doelpunt in vijf wedstrijden in het huidige seizoen voor DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com