LAMBERT JANSSEN TROFEE: Stephan van Beusekom Speler van de Week

9 maart 2009 984x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Stephan van Beusekom Speler van de Week

Deze keer geen doelman of aanvaller als Speler van de Week, maar een middenvelder. Stephan van Beusekom speelde zaterdag tegen Leerdam Sport´55 één van zijn betere, zo niet zijn beste wedstrijd van het seizoen en dat was de jury om de Lambert Janssen Trofee niet onopgemerkt gebleven. De rapporteurs waren dan ook unaniem in de keuze en beloonden Van Beusekoms inzet met een ‘vette 7’.


Tot twee keer toe was de DFC’er in de wedstrijd tegen Leerdam Sport ’55 dicht bij een doelpunt. Het zou zijn eerste treffer van het seizoen zijn geweest. Leerdam-doelman Elmaci behoedde zijn elftal echter voor een vroege achterstand door een machtig afstandsschot van Stephan onschadelijk te maken. Even later kende de Dordtse middenvelder de pech dat een vrije trap van zijn voet tegen de paal belandde. Schrale troost was dat Ibo Karasahin vervolgens in de rebound alsnog tot scoren kwam. Met de 2-0 was de wedstrijd direct beslist.


*Vorige week tijdens het duel in en tegen Groot Ammers leunde DFC voornamelijk op de defensie. Niet zo verwonderlijk dat de hoogste cijfers om de Lambert Janssen Wisseltrofee, die aan het einde van het seizoen wordt uitgereikt, naar twee verdedigers gingen, namelijk Marcel van Nes en Marco van Woerkom. Zij werden beiden in het ooievaarsdorp dan ook uitgeroepen tot Speler van de Week.


FOTO-INZET: Vlnr Stephan van Beusekom, Marcel van Nes en Marco van Woerkom.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com