LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marco van Woerkom Speler van de Week

16 maart 2009 761x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN TROFEE: Marco van Woerkom Speler van de Week

Het wordt spannend in de strijd om de Lambert Janssen Wisseltrofee. De marges tussen de eerste vijf van het algemeen klassement zijn gering, aldus juryvoorzitter Peter de Roo. De Spelers van de Week wisselen elkaar af.


Deze keer viel de keuze op verdediger Marco van Woerkom (foto-inzet). Hij was volgens de jury tegen Streefkerk een rots in de branding. Ook doelman Danny Peters scoorde zaterdagmiddag een ruime voldoende en niet te vergeten Robin Ramesar en Merijn van Groesen.


Met nog zes wedstrijden te gaan, ligt alles nog open wie aan het einde van het seizoen in het bezit komt van de Lambert Janssen Wisseltrofee, genoemd naar de oud-jeugdvoorzitter en secretaris van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com