JEUGD (4): Positieve resultaten meeste pupillenteams*F1 verspeelt voorsprong

21 maart 2009 635x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Positieve resultaten meeste pupillenteams*F1 verspeelt voorsprong

Door de bank genomen behaalden de pupillenteams van DFC vandaag positieve resultaten. D1 won evenals F2, F4 en F5. De meisjes D2M moesten genoegen nemen met een gelijkspel en dat gold ook voor de F1-pupillen. Nederlagen waren er helaas voor E1 en F3.


*DFC E1 – VVGZ E3 2-9 – DFC E1 heeft helaas geen vervolg kunnen geven aan de eerste overwinning . De eerste helft werd door ons gedomineerd door zeer goed voetbal . De eerst goed uitgespeelde aanval leverde DFC een 1-0 voorsprong op via Joris.


Trainer Peter de Regt vervolgt: ,,We bleven de tegenstander goed onderdruk zetten door mooi combinatiespel en iedereen deed wat hij behoorde te doen. Diverse aanvallen van DFC leverde echter niet meer doelpunten op. We hadden eigenlijk met 2 , 3 doelpunten verschil de rust moeten ingaan. Maar door een doelpunt van VVGZ in de laatste minuut van de eerste helft gingen we met 1-1 rusten.´´


,,De 2de helft gaf een heel ander beeld dan de eerste helft wij lieten onze tegenstander voetballen, daar waar we de eerste helft bij elk bal bezit van VVGZ direct de bal probeerde te veroveren,  lieten we nu de tegenstander vrij uit voetballen. Daardoor werd het al vrij snel 1-4 en gingen de koppies hangen. Na een 1-6 achterstand konden we uit een vrije trap van Joris nog terug komen op 6-2 maar het mocht niet baten. Uiteindelijk werd het 2-9 voor de gasten.´´*DFC F1 – VVGZ F1 2-2 – Onze verslaggever Adrie de Weerdt meldt dat DFC de wedstrijd goed aanvallend begon. ,,Ze speelden goed de bal rond om een gaatje te zoeken in de verdediging van VVGZ. Dat duurde niet lang en onze nieuwe speler Max tikte de bal langs de keeper van VVGZ, zodat we met 1-0 voor kwamen. Er waren nog een paar kansjes maar goals bleven uit. Na rust ging F1 er weer tegen aan. Na een paar mooie bewegingen scoorde Bilaal de 2-0.´´


,,Toen sloeg het om. DFC dacht dat het al gewonnen had. Zo kon VVGZ terugkomen in de wedstrijd: 2-2. Heel erg jammer voor DFC, dat speelde met Fatih, Brenton, Stan, Marco, Max, Bilaal, Nicky, Stefan en Dylan´´.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com