JEUGD (4): Monsterzege DFC F3*Ook winst voor F1 en F2

14 maart 2009 804x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Monsterzege DFC F3*Ook winst voor F1 en F2

Van de vijf F-pupillenteams wonnen er drie: F1 met 2-1 van OMC, F2 met 2-5 bij ASWH en F3 met 14-2 van Nieuw Lekkerland. F4 verloor maar net bij Dubbeldam F9 (7-6) en F5 redde het thuis niet tegen Dubbeldam F10 (1-3).


*DFC F1 – OMC F1 2-1 –  De jongens van F1 startten de wedstrijd wat matig. Er kwamen wel een paar kansen maar het kwam niet tot  scoren. ,,OMC kreeg een hoekschop waarbij de bal op de borst werd genomen door Marco waarna die jammergenoeg in eigen doel belandde: 0-1´´, meldt onze verslaggever Adrie de Weerdt.


,,In de pauze hebben we in de kleedkamer even een gesprekje gehad met de jongens waarna die vol goede moed aan de tweede helft begonnen. Dylan scoorde de gelijkmaker: 1-1. Nu werd er wel goed gevoetbald en kregen we een paar mooie kansen. Dylan scoorde in de laatste minuut zijn tweede doelpunt met een prachtig afstandsschot in de kruising: 2-1. Zo wonnen we zeker verdiend.´´


DFC F1 speelde met Fatih, Brenton, Stan, Nicky, Bilaal, Max, Marco, Stefan en Dylan.


*DFC F3 – Nieuw Lekkerland F3 14-2 – Met een waar doelpuntenfestijn nam DFC F3 vanmorgen vroeg revanche genomen voor de nederlaag van vorige week op het kunstgras van Wieldrecht. Tegenstander Nieuw Lekkerland F3,  kwam er nauwelijk aan te pas en na een ruststand van 8-1stond er aan het einde een monsterscore van 14-2 op het bord.


Onze verslaggever Patrick Hordijk: ,,Na een aarzelend begin zette F3 gedurende de hele wedstrijd al zeer vroeg druk op de tegenstander die alleen sporadisch met een paar uitvallen gevaarlijk werd. Het overwicht leidde uiteindelijk tot 14 treffers. Gezien het aantal kansen dat DFC F3 met name in de tweede helft kreeg, had de uitslag nog veel hoger kunnen uitvallen. Met een zeer tevreden gevoel stapte de ploeg na afloop van het veld en wordt er met veel vertrouwen uitgekeken naar de volgende wedstrijd tegen OMC.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com