JEUGD (3): Opnieuw overwinning voor succesvolle D2-meisjes*Nipt verlies F1

7 maart 2009 1235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Opnieuw overwinning voor succesvolle D2-meisjes*Nipt verlies F1

Van de pupillenteams van DFC kwam alleen het succesvolle D2-meisjesteam tot winst. Thuis werd Haaften D3M met 3-2 geklopt. DFC D1 deelden in een doelpuntrijk duel de punten met Oranje Wit D2 (3-3). De overige teams kwamen helaas net een enkel doelpunt tekort om winstpunten te kunnen bijschrijven.


*ASWH F1 –  DFC F1 5-4 – Eindelijk onze eerste wedstrijd van dit jaar, meldt onze verslaggever Adrie de Weerdt. ,,De jongens hadden er zin in en startten goed aanvallend. Na een paar kansen  scoorde Dylan de 0-1 en juichten de massaal meegereisde ouders volop mee. Jammergenoeg scoorde ASWH F1 kort er na  de gelijkmaker: 1-1.


,,DFC liet de moed niet zakken en voetbalde heel goed samenspelend verder. ASWH speelde ook een mooie wedstrijd met gevolg dat DFC met 2-1 achter kwam. Fatih onze doelman maakte het de tegenstander heel moeilijk door heel goed te keepen zodat de stand niet uitliep. En weer ging DFC er tegenaan. Nicky scoorde na vier spelers te hebben gepasseerd met mooie schijnbewegingen de 2-2. In de laatste minuten van de eerste helft kwam ASWH nog twee keer tot scoren, zodat we de rust ingingen met een achterstand  4-2´´.


,,In de tweede helft speelden onze jongens weer goed samen. Na een prima voorzet van Dylan scoorde Bilaal met een mooi schot 4-3. Even erna scoorde Dylan zijn tweede doelpunt en was het weer gelijk (4-4). Maar in de laatste minuut maakte ASWH toch nog het winnende doelpunt (5-4). DFC F1 speelde een hele mooie wedstrijd met de volgende spelers: Fatih, Brenton, Stefan, Nicky, Bilaal, Marco, Dylan en onze nieuwe spelers Stan en Max´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com