JEUGD (3): Eerste zege DFC E1*Ook overwinningen voor meisjesteams

14 maart 2009 691x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Eerste zege DFC E1*Ook overwinningen voor meisjesteams

Van de D- en E-pupillenteams van DFC behaalden de meisjesteams D2 en E2 en de jongens van E1 knappe overwinningen.


*Drechtstreek E3 – DFC E1  0-1- Eindelijk was het dan zo ver. DFC E1 won z´n eerste wedstrijd in het bestaan van dit team. ,,In een gelijkopgaande strijd met diverse mogelijkheden van beide kanten hadden we in de eerste helft al met twee doelpunten voor kunnen staan via Joris en Nick. Met een extra slot op de deur in de achterhoede in de persoon van Joey wisten we het eigen doel keurig schoon kunnen houden´´, meldt onze blije verslaggever.


,,In de tweede helft gingen we door met aanvallen. Niettemin kwam Drechtstreek door een afstandsschot bijna op voorsprong, maar door goed opletten van onze keeper Kevin de Regt werd de bal via de paal over de achterlijn gewerkt. In de daaropvolgende aanval van onze kant schoot Joris Reijenga op aangeven van Volkan het team naar de eerste overwinning: 0-1. Spelers en meegereisde supporters sprongen een gat in de lucht. Na afloop de wel verdiende bonus voor de spelers:  patat met frikadel.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com