JEUGD (3): Doelpuntrijke gelijke spelen voor DFC F4 en F5*F2 verliest nipt

1 maart 2009 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Doelpuntrijke gelijke spelen voor DFC F4 en F5*F2 verliest nipt

Van de F-pupillenteams van DFC kwamen vanmorgen alleen F2, F4 en F5 in actie. De duels van F1 en F3 werden uitgesteld. DFC F2 verloor thuis nipt van GSC F2 (3-4).  F4 en F3 boekten doelpuntrijker gelijke spelen tegen resp. ASWH F7 (4-4) en Drechtstreek F9 (3-3).


*Na een lange tijd niet gespeeld te hebben vanwege weersomstandigheden was het vanmorgen dan eindelijk zover. F4 mocht de eerste wedstrijd spelen en wel thuis tegen ASWH F7, meldt onze verslaggever Gerrit de Man. Hij vervolgt: ,,Het team startte met de nieuwe aanwinst Bram van Gelderen, die zijn mannetje goed zou staan in deze wedstrijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en gingen de rust in met  2-2. Abidin Yelsildag scoorde beide DFC-goals.´´


,,De tweede helft waren onze jongens een stuk beter maar het geluk ontbrak. Drie maal tegen de paal en schoten die rakelings over de lat gingen. Ook onze keeper Joost Driesen stond zijn mannetje en verrichte nog een paar fraaie reddingen. Prima gekeept Joost.´´


,,Toen trof Michael de Man met een fraai afstand schot doel (3-2), maar al snel werd het weer gelijk. Abidin scoorde daarna zijn derde doelpunt en zo stonden we met 4-3 voor. Enkele minuten later scoorde ASWH weer gelijk. DFC bleef de druk opvoeren om toch de drie punten te pakken. Er waren in de laatste minuten nog grote kansen voor o.a. Stijn IJben, maar het zat niet mee, zodat het 4-4 bleef.´´


,,Het eerste punt is weer binnen mannen! Allemaal goed gevoetbald. De toeschouwers, en dat waren er best veel, zagen leuk voetbal met soms vloeiende acties en vooral hard werkende voetballers, iets wat je soms bij de wat oudere wel eens mist´´, aldus Gerrit tot besluit.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com