JEUGD (3): Derde zege op rij voor DFC B1*C1 verliest van topper

21 maart 2009 677x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Derde zege op rij voor DFC B1*C1 verliest van topper

*DFC B1 versloeg vanmiddag voor de voorjaarscompetitie Pelikaan B1 met 1-0. Het betekende de derde zege op rij voor B1 dat de competitie slecht was begonnen met verlies tegen Peursum.


De winnende goal viel vijf minuten voor tijd toen Aaron Peres Maria uit een kluts kon toeslaan. Pelikaan bleek een sterke tegenstander waartegen DFC niettemin diverse kansen creëerde. De afronding bleek evenwel lange tijd onvoldoende scherp.


*DFC C1 is bezig aan een loodzware serie. In drie weken tijd speelt het tegen de nummer een, twee en drie in de competitiestand. Vandaag werd thuis met 0-6 verloren van de virtuele koploper Heerjansdam C1, dat daarmee z’n kampioenskansen flink versterkte Vorige week werd verloren van Nieuw Lekkerland C1 en volgende week wacht een andere ploeg uit de top-drie, De Alblas C1.
,,Ze hebben geknokt als leeuwen maar Heerjansdam was gewoon fysiek wat groter. Na de wedstrijd tegen De Alblas treffen we weer wat minder sterke tegenstanders. Dan hebben de jongens weer kansen´´, aldus leider Gerard Fransen.


*Voor de uitslagen van alle DFC-jeugdteams van vandaag zie de link Uitslagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com