JEUGD (2): Sterke tegenstander komt te vroeg voor DFC A1-in-wederopbouw

19 maart 2009 856x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Sterke tegenstander komt te vroeg voor DFC A1-in-wederopbouw

Tevoren was al gesteld dat RKDVC A1 niet bepaald de tegenstander was die het DFC A1 in wederopbouw in deze fase had willen tegenkomen. Die constatering bleek juist. De ploeg uit Drunen was er alles aan gelegen om DFC te kloppen om zo de leiding in de hoofdklasse over te nemen van het niet spelende Haarsteeg.


,,De tegenstander was een maatje te groot en kwam voor ons duidelijk te vroeg. Positief is evenwel dat we zijn blijven voetballen´´, aldus leider Peter Schot na afloop. ,,Dat komt natuurlijk ook door de sterkte van de tegenstander, maar onder meer het doorschuiven was aan onze kant afgelopen woensdag tegen GSC A1 verzorgder. Dat verbeteren is denk ik een kwestie van tijd. Met name in stilstaande situaties komen we nog wel wat tekort. En ook zullen we op de trainingen het inzicht bij diverse situaties gaan verfijnen´´.


RKDVC stond bij rust al riant op een 0-5 voorsprong, zij het dat aan twee goals een buitenspelluchtje zat. Na de hervatting speelde DFC beter en liet het mede door inzetten van Jonathan Dubbeldam enkele aardige combinaties zien. Het leverde tegen de sterke tegenstander evenwel slechts één mogelijkheid op. Musti Aynihan (foto-inzet) zag zijn inzet echter net naast het doel verdwijnen.


Opstelling DFC A1: Rambo Tekin,Kevin Verstegen (Wilson Dongo), Matthijs Jongeneel, Hikmet Uysal, Davey Bakker (55m Leon Raaymakers), Volkan Mavili, Lutfullah Kilic, Firat Kaynar, Ahman Dhondai, Musti Aynihan, Askin Ciftci (46m Jonathan Dubbeldam) .


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com