JEUGD (2): DFC B1 verliest in slotfase*Meisjesteams zegevieren

1 maart 2009 1182x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC B1 verliest in slotfase*Meisjesteams zegevieren

DFC B1 opende na heel lang wachten vanmiddag de Voorjaarscompetitie thuis tegen Peursum B1. Het leverde een spannend duel op waarin Peursum na een 0-0 ruststand uiteindelijk aan het langste eind trok (2-3).


De gasten namen na rust verrassend met 0-2 de leiding. Pas daarna presenteerde DFC B1, dat nogal wat kansen onbenut liet, zich als een trefzekere ploeg. De stand werd ge√ęgaliseerd. In de slotfase was het echter Peursum dat voor de derde keer toesloeg en zo drie winstpunten kon bijschrijven in de nog verse competitiestand.


*DFC C1 liet het na enkele goede resultaten flink afweten bij Alblasserdam C1 (13-0). D1 deed het stukken beter via een 1-2 zege bij VVAC D1.


**De meisjesteam begonnen het nieuwe jaar uitstekend. DFC D2M trok de uitstekende lijn van eind vorig jaar door via een 3-2 thuiszege op GDC D3M. Het nieuwe meisjesteam E2M scoorde er bij Hardinxveld E8M lustig op los wat resulteerde in een 4-8 zege.


***Voor alle jeugduitslagen van vandaag zie de link Uitslagen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com