JEUGD (2): DFC B1 revancheert zich bij Woudrichem (1-3)*Drie goals van Aaron

7 maart 2009 745x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC B1 revancheert zich bij Woudrichem (1-3)*Drie goals van Aaron

In z´n tweede wedstrijd van de Voorjaarscompetitie revancheerde DFC B1 zich vandaag bij Woudrichem B1 voor de thuisnederlaag van vorige week tegen Peursum. Het uitduel leverde een 1-3 zege op na een 0-1 ruststand.


Alle drie DFC-treffers kwamen op naam van Aaron Peres Maria. Pas bij 0-2 kon Woudrichem na een uitval tegenscoren. Om disciplinaire redenen begon DFC met tien man aan het duel. Pas na de hervatting stond er weer een elftal op het veld.


*DFC C1 verloor vanmorgen vroeg bij Wieldrecht C2 met 3-0. ,,Ze hebben hun best gedaan maar meer zat er vandaag niet in´´, aldus leider Hans Boogert.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com