F5-pupillen dolblij met bijzonder cadeau: tien nieuwe ballen

17 maart 2009 748x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor F5-pupillen dolblij met bijzonder cadeau: tien nieuwe ballen

Op de training van de F5-pupillen van DFC afgelopen dinsdagavond heeft John Koornneef, directeur van Dijke bedrijfsbenodigdheden BV in Zwijndrecht, 10 nieuwe ballen overhandigd aan de F5-spelertjes. Die waren vanzelfsprekend dolgelukkig met dit bijzondere cadeau. Ook hun leiders toonden zich zeer ingenomen met de fantastische geste.


,,Het is belangrijk voor de jeugd om zich met sport en spel te ontwikkelen. Net als in het bedrijfsleven zijn goede en passende materialen hierbij van groot belang. Het enthousiasme en de vreugde van de spelertjes van F5 zijn voor ons dan ook een signaal dat we ook hier weer in overleg met de trainer de juiste keuze voor passend materiaal hebben gemaakt”, aldus de gulle gever.


De ballen werden uiteraard direct door de voetballertjes ingewijd. Meer informatie op  www.bedrijfsbenodigdheden.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com