Erwin Loos terug bij DFC als tussentijdse trainer van de A1-junioren

3 maart 2009 740x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Erwin Loos terug bij DFC als tussentijdse trainer van de A1-junioren

Erwin Loos is de nieuwe, tussentijdse trainer van de A1-junioren van DFC. Bedoeling is dat hij volgende week maandag 9 maart voor het eerst ´voor de groep´ staat.


Loos was al eerder als trainer werkzaam bij DFC. In het seizoen 2005-2006 had hij de B1-jeugd die toen nog derde divisie speelde, onder zijn hoede. De opvolger van de afgelopen weekeinde opgestapte Robert van Heusden is in elk geval komende zaterdag present bij de competitiewedstrijd tussen Wieldrecht A1 en DFC A1. Hij zal dan voor het eerst kennismaken met de spelers. Overigens zal tijdens dat duel technisch coördinator Arie Evers nog de coaching op zich nemen.


Jeugdbestuurslid Peter Schot: ,,Ik ben blij dat we zo snel een opvolger hebben kunnen regelen. Ik ken Erwin goed. Ik ben zeer gecharmeerd van zijn kunde. Een aantal A1-spelers heeft hem mogelijk nog meegemaakt bij de B´s waarvan hij drie jaar geleden trainer was.´´


Schot hoopt dat met de nieuwe trainer ´de motivatie bij de jongens terugkeert en ze er zowel zaterdag tegen Wieldrecht als de maandag daarop tijdens de training allemaal zijn´. Bedoeling is dat de spelers zaterdagmorgen half elf bij DFC verzamelen om naar stadgenoot Wieldrecht te reizen voor de stadsderby die eerder dit seizoen door DFC A1 met 2-1 werd gewonnen. Fred Eland maakt, zoals eerder al bekend werd, tijdens die wedstrijd zijn debuut als de nieuwe teamleider van DFC A1.


,,Verder gaat A1 weer zoals gebruikelijk trainen op de maandag- en woensdagavonden´´, aldus Peter Schot. Vanwege de recente ontwikkelingen traint A1 alleen deze week onder leiding van Arie Evers op dinsdag- en donderdagavond mee met DFC 2. Volgende week is dat dus weer op maandag en woensdag met de nieuwe trainer.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com