DFC verliest gezapig oefenduel van buurman RCD (1-4)

11 maart 2009 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest gezapig oefenduel van buurman RCD (1-4)

DFC verloor dinsdagavond thuis de oefenwedstrijd tegen buurman RCD met 1-4 na een 1-2 ruststand.


RCD speelt derde klas zondag en wordt getraind door Ron Verhagen die drie jaar geleden trainer was van DFC dat toen eerste klas zondag speelde.


DFC nam wel de leiding via Marvin Hooplot (foto) die een strafschop benutte. In de formatie van trainer Laurens Gerlich debuteerde B-junior Aaron Peres Maria. Gerlich was na afloop tevreden over zijn inbreng.


Bij DFC stond Melvin Jongeneel van het tweede onder de lat. Hij verving A1-keeper Koen van Torenburg die aanvankelijk als doelverdediger was opgesteld. Koen (18) liep eerder deze week echter een enkelkneuzing op en is zodoende enige tijd aangewezen op krukken.


Voor DFC gold het oefenduel dat sportief en enigszins gezapig verliep, als voorbereiding op de belangrijke competitiewedstrijd komende zaterdag uit tegen Streefkerk. Gerlich hoopt dan weer te kunnen beschikken over zijn vaste keeper Danny Peters.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com