DFC – LEERDAM SPORT (3): Laurens Gerlich: kampioenschap is mogelijk

7 maart 2009 640x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEERDAM SPORT (3): Laurens Gerlich: kampioenschap is mogelijk

Een mooier afscheid is niet denkbaar. Een club verlaten met een kampioenschap. Trainer Laurens Gerlich, die het volgende seizoen overstapt naar stadgenoot EBOH, ziet voor DFC nog voldoende kansen. De achterstand op koploper Peursum bedraagt immers slechts twee punten.


Cruciaal is echter de wedstrijd het komende weekeinde in en tegen Streefkerk, een gevreesde tegenstander. “Ik geloof echt in de titel,” was één van de eerste reacties van Gerlich na de overwinning op Leerdam Sport ’55. “De groep heeft er de kwaliteiten voor. We moeten alleen ons kopje erbij houden.”


Tegen Leerdam Sport ’55 was de trainer vandaag meer dan tevreden. “Verdedigend stond het goed. Er zijn ook veel kansen gecreëerd.” Het enige wat de trainer uit Groot Ammers enigszins tegenstond was de uitslag. “We hebben er niet het maximale uitgehaald.”


De 4-1 vond Laurens Gerlich slechts een flauwe afspiegeling van de verhoudingen in het veld. “Als wij met 10 of 11-1 winnen heeft niemand iets te zeggen. In feite heeft Leerdam Sport geen kans gekregen.”


*Dinsdagavond 10 maart a.s. oefent DFC thuis tegen buurman RCD dat derde klas zondag speelt. aanvang acht uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com