Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC – LEERDAM SPORT (2): Dominant DFC pakt eerste zege na de winterstop
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC – LEERDAM SPORT (2): Dominant DFC pakt eerste zege na de winterstop

7 maart 2009 579x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEERDAM SPORT (2): Dominant DFC pakt eerste zege na de winterstop

Het heeft even geduurd, maar de eerste zege na de winterstop is binnen. Na de afstraffing bij Lekvogels en het gelijke spel bij Groot Ammers won DFC vandaag met duidelijke cijfers van Leerdam Sport ’55. Na een 2-0 ruststand eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 4-1 overwinning voor de thuisclub.


Deze uitslag was nauwelijks geflatteerd te noemen. Met iets meer precisie was de score zelfs nog veel hoger opgelopen. Zeker als de gemiste strafschop van Davut Sahan in blessuretijd in aanmerking wordt genomen. In elk geval revancheerde DFC zich voor de mindere resultaten in de voorbije weken.


Het moet gezegd, Leerdam Sport ’55 was een gewillige tegenstander. Met slechts 10 punten uit 15 wedstrijden waren de Leerdammers bij voorbaat aan de Reeweg-Oost aan een vrijwel kansloze missie begonnen. Het was uitsluitend aan doelman Elmaci te danken, dat DFC al in de beginfase het duel niet openbrak. De sluitpost van Leerdam Sport ’55 reageerde met name uiterst bekwaam op pogingen van Stephan van Beusekom en Merijn van Groesen. Niet voor lang, want na 27 minuten was de ban toch gebroken. Ibo Karasahin vond en zocht Davut Sahan, die simpel de 1-0 aantekende. Vanaf dat moment speelde DFC een gewonnen wedstrijd.


Voor Leerdam Sport ’55 was het alleen zaak om de poorten zolang gesloten te houden, om een debacle te voorkomen. De meest schotvaardige ploeg uit de 4de klasse van het zaterdagvoetbal legde echter nauwelijks negen minuten later Leerdam Sport ’55 definitief op de pijnbank. Een vrije trap van Stephan van Beusekom belandde op de paal, maar vervolgens was het voor Ibo Karasahin een eenvoudige klus om de 2-0 binnen te schieten.


De aanvallende impulsen van de thuisclub, die slechts met drie verdedigers opereerde, leidde in de 60ste minuut tot de beslissing van de ongelijke strijd. Het was Maarten Zilverschoon, die van ruim 25 meter voor een vrije trap afdrukte en met behulp van Leerdam-doelman Elmaci de 3-0 in het net zag vliegen. De 4-0 van Robin Ramesar was vervolgens uitsluitend van statistische waarde, zo ook de tegentreffer van Pieter Maarten Hoekstra voor Leerdam Sport ’55.


DFC blijft door de negende overwinning van het seizoen in elk geval volop meedoen om het kampioenschap van de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal, met het sleutelduel volgende week tegen Streefkerk op het programma. (Verslag Peter de Roo) 


Opstelling DFC: Danny Peters; Davey Bommel, Marcel van Nes, Marco van Woerkom; Robin Ramesar, Merijn van Groesen, Maarten Zilverschoon (74. Sabit Kayhan), Davut Sahan, Stephan van Beusekom; Ibo Karasahin, Marvin Hooplot (70. Sadik Karasahin).


DFC-Leerdam Sport ’55 4-1 (2-0). 27. Davut Sahan 1-0, 36. Ibo Karasahin 2-0, 60. Maarten Zilverschoon 3-0, 64. Robin Ramesar 4-0, 73. Pieter Maarten Hoekstra 4-1. Scheidsrechter: Berendsen (Oosterhout).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com