Cees van der Sluis centraal in sportrubriek Vergeeld van AD De Dordtenaar

4 maart 2009 1072x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cees van der Sluis centraal in sportrubriek Vergeeld van AD De Dordtenaar

In de populaire rubriek Vergeeld in AD De Dordtenaar van vanmorgen staat DFC´s Cees van der Sluis (66) centraal. Cees (foto-inzet) doet daarin zijn verhaal over een ´vergeelde´ foto uit mei 1988 waarop het eerste elftal van Oranje Wit staat dat toen kampioen werd van de tweede klas en zo promoveerde naar de eerste. Dat was toen nog het hoogste niveau in het zaterdagvoetbal.


Cees was trainer van dat gouden team waarin ook de in DFC-kringen bekende spelers (inmiddels veteranen) Dick van der Starre, Remco Baars, Arie Delmotte en Paul en Martin Attasio paradeerden.


,,Ik had ooit bij DFC een superteam getraind met mannen als Ruud Hendriks maar dit Oranje Wit mocht er zijn´´, blikt Cees in AD De Dordtenaar duidelijk verrukt terug. Momenteel ontvangt Cees, die kan terugzien op een indrukwekkende trainersloopbaan, bij DFC de scheidsrechters die de thuiswedstrijden komen fluiten.


Over DFC: ,,Op het moment dat we naar de zaterdag overgingen (drie jaar geleden – red.) zat mijn taak (technisch manager – red.) er op. We hadden geen geld voor scouts of om spelers te halen. We waren de hoogst spelende club in Dordrecht en ook A1 was op hoog niveau actief. We hadden best wat aanloop. ´´


BRON: AD DE DORDTENAAR040309


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com