Bar Gebeure zoekt met spoed een Grote Tromslager voor hofkapel

30 maart 2009 912x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bar Gebeure zoekt met spoed een Grote Tromslager voor hofkapel

De beroemde hofkapel Bar Gebeure van DFC is op zoek naar een Grote Tromslager, meldt Geug Leendertse namens het muzikale gezelschap. Belangstellenden kunnen hun reactie sturen naar info@bargebeure.nl


Op dit adres is vanzelfsprekend ook aanvullende informatie verkrijgbaar. Bar Gebeure bestaat ruim dertig jaar. Het is in die tijd uitgegroeid tot een van de beste kapellen van Nederland. Zo won het ook dit jaar het inmiddels landelijk vermaarde nationale Blaaskapellenconcours Ramspoed.


Het gezelschap bestaat uit achttien muzikanten: zes trompetten, vijf trombones, drie tuba’s, sousafoon en drie slagwerk. Elke woensdagavond wordt geoefend in het clubgebouw van DFC. De groep treedt niet alleen op tijdens carnavalsactiviteiten. Ze begeleidt onder meer ook de DFC-jeugd tijdens de Wandelvierdaagse en treedt ook op tijdens de Sinterklaasfeesten van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com