Alblasserdam in oefenduel maatje te groot voor DFC*Fotoalbum op internet

23 maart 2009 1213x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Alblasserdam in oefenduel maatje te groot voor DFC*Fotoalbum op internet

DFC verloor dinsdagavond een oefenwedstrijd in en tegen Alblasserdam met 6-1 na een 2-0 ruststand. De ploeg van trainer Laurens Gerlich miste drie basisspelers: Danny Peters, Maarten Zilverschoon en Dennis Raaymakers. Melvin Jongeneel stond onder de lat.


Zowel Alblasserdam als DFC staat in de competitie bovenaan. Alblasserdam met flinke voorsprong in de tweede klasse  van het zaterdagvoetbal, DFC op doelsaldo in de vierde klas. Het verschil was niettemin goed merkbaar: de thuisploeg was gewoon een maatje te groot.


Het was voorlopig DFC´s laatste wedstrijd buiten Dordrecht. De resterende vijf competitiewedstrijden vinden allemaal binnen de Dordtse gemeentegrenzen plaats. Het betreft drie thuiswedstrijden (Noordeloos, Peursum en SC Emma) en twee ´uit-derby´s ´bij ODS en EBOH. Noordeloos is zaterdag als eerste aan de beurt.


*Inmiddels heeft Babs van Beusekom op internet een fotoalbum geplaatst met beelden uit de wedstrijden van het eerste. Babs: ,,Op picasa heb ik een account aangemaakt waarin ik foto’s van de wedstrijden van DFC1 heb geplaatst en in de toekomst zal plaatsen.´´


 Vanzelfsprekend zal de officiële DFC-site ook gretig gebruik maken van Babs´ foto´s. Eindredacteur Fred van Dongen die tot eind deze maand de site vanuit Barcelona samenstelt: ,,Een uitstekend initiatief. Babs maakte de laatste weken ook al wedstrijdfoto´s voor de site en dit overzichtelijke album is fantastische toegevoegde waarde. Hulde Babs dat je de site-bezoekers nog meer kijk plezier bezorgt´´.


Het album is te bekijken via de link http://picasaweb.google.nl/DFC1.2009


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com