4D (3): Trainer Gerlich dik tevreden met ´formidabele inzet´ van zijn ploeg

21 maart 2009 1263x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 4D (3): Trainer Gerlich dik tevreden met ´formidabele inzet´ van zijn ploeg

,,De inzet was weer formidabel – zoals ik het ook graag wil zien. Bij vlagen hebben we ook leuk gevoetbald´´, vond trainer Laurens Gerlich na afloop van het door zijn ploeg gewonnen duel bij Arkel.


Jammer vond hij het dat DFC in de slotfase, toen Arkel gedwongen was alles op de aanval te zetten, slordig omsprong met de kansen die voortvloeiden uit de counters.


,,Arkel moest toen wel alles op alles te zetten om nog wat te kunnen bereiken in dit seizoen. We hadden het toen moeten afmaken, naar 2-4 of 2-5 kunnen uitlopen. Beetje pech dat dit niet lukte, maar daardoor hebben we het onszelf in de slotfase wel moeilijk gemaakt´´.


Voor Gerlich was het treffen in Arkel ´een rommelig duel waarin Arkel ondanks dat het op een 2-1 voorsprong was gekomen, echt niet gevaarlijk is geweest´. ,,Alleen van wat cornerballen ging dreiging uit´´.


De trainer was teleurgesteld dat diverse van zijn spelers weer tegen kaarten opliepen. Coskun Altintas, Robin Ramesar en Ibo Karasahin kregen geel wegens praten en Dennis Raaymakers zag rood na een overreactie jegens een tegenstander. ,,Die reactie van Dennis was dom. Hij kreeg de vrije trap mee en zijn tegenstander kreeg ook nog geel´´.


Komende zaterdag thuis tegen Noordeloos zal Gerlich zodoende niet alleen Dennis moeten missen, maar ook Mark Jongeneel en Robin Ramesar wegens de zoveelste gele kaart. Daar staat tegenover dat Gerlich de week er op in het thuisduel met Peursum – zonder meer de topper van die dag – op Dennis na weer een volledige selectie in actie laten komen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com