RESERVETEAMS (2): DFC 5 wint met goed combinatiespel en blijft op titelkoers

14 februari 2009 741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVETEAMS (2): DFC 5 wint met goed combinatiespel en blijft op titelkoers

Het Vijfde speelde vanmiddag uit bij Papendrecht 5 heel erg sterk. Met mooi combinatiespel werd de tegenstander overklast. Bij rust stond DFC met 1-4 voor. Het werd uiteindelijk 2-4.


Vooral de treffer van Vaja Milotic was er één om in te lijsten. Uit een ingooi stuurde hij twee man het bos in waarna hij de bal prachtig in de kruising plaatste. Na rust deed DFC zichzelf te kort door vele uitgespeelde kansen te missen. Het verschil had volgens aanvoerder Patrick van de Wetering minimaal acht doelpunten moeten en kunnen zijn. De doelpunten van DFC kwamen van Danny Dekker, Patrick Kneefel, Bonno de Roo (foto-inzet) en Vaja Milotic. Bij het Vijfde stond jeugdkeeper Youssouf onder de lat. Hij deed dit erg goed.


De concurrenten van het Vijfde speelden vandaag tegen elkaar. ZBC’97 9 won overtuigend met 4-1 van Sliedrecht 10. DFC neemt na de overwinning uit bij Papendrecht de derde plaats in met 25 punten uit 10 wedstrijden. De ploegen boven Het Vijfde, Sliedrecht en ZBC’97, hebben echter wel 3 wedstrijden meer gespeeld. Het verschil met koploper ZBC’97 bedraagt na vandaag 5 punten, maar als het gaat om verliespunten staat DFC er vier voor.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com