RESERVETEAMS (1): DFC 3 wint riant bij Drechtstreek (1-6) maar blijft tweede

14 februari 2009 705x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVETEAMS (1): DFC 3 wint riant bij Drechtstreek (1-6) maar blijft tweede

In de altijd lastige uitwedstrijd bij Drechtstreek 7 boekte DFC 3 vandaag een 1-6 overwinning. DFC begon niet sterk aan de wedstrijd. Er was weinig samenhang in het spel te ontdekken en het tempo was laag, meldt onze verslaggever Wessel Sleeking.


Na tien minuten had DFC al vier opgelegde kansen gemist, maar vijf minuten later was het Rifat die alsnog de 0-1 aantekende. Nog voor rust kwam Drechtstreek op 1-1 na ongeconcentreerd spel van DFC.  Daarna liet Het Derde zich niet meeslepen in het zwakke spel van de thuisploeg en liep uit naar een 1-6 overwinning. De doelpunten kwamen van Rifat (3x), Peter “Jensen” Heysman (2x – foto-inzet) en Ferrat.
In het algemeen klassement schoot DFC 3 niets op met de overwinning omdat de enige titelconcurrent, Groote-Lindt 4, met 0-5 bij Wieldrecht won. Koploper Groote Lindt heeft zodoende nog altijd 1 punt voorsprong op de mannen van DFC 3. Het doelsaldo is echter wel ruim in het voordeel van de heren uit Zwijndrecht:  + 47 om + 30 voor DFC 3.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com