RESERVES (3): DFC 5 deelt punten met concurrent maar blijft virtueel koploper

28 februari 2009 876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVES (3): DFC 5 deelt punten met concurrent maar blijft virtueel koploper

DFC 5 blijft onverminderd titelkandidaat. Vanmiddag werd weliswaar thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen concurrent Sliedrecht 10 maar qua verliespunten blijft het team virtueel koploper. Om van virtueel reëel te maken zal Het Vijfde z´n twee achterstallige wedstrijden echter moeten winnen. De stand bovenaan luidt na vanmiddag: ZBC´67 9 13-30, Sliedrecht 10 14-29, DFC 5 11-26. ZBC kwam vandaag niet in actie.


Bij rust stond bij het topduel dat werd geleid door Cees van der Sluis nog een dubbelblanke score op het bord. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Na de hervatting liep DFC al na luttele minuten averij op toen Sliedrecht na een snelle aanval over rechts doelman ´Rambo´ van dichtbij kansloos liet.


Het duurde even voordat DFC 5 z´n ritme terug vond. Toen het eenmaal zo ver was ging het tempo omhoog en ontstonden er kansen. Toch duurde het tot de 35ste minuut voordat Het Vijfde z´n dadendrang beloond zag met de terechte gelijkmaker. Het was Melvin Jongeneel die met een streep van 25 meter de Sliedrechtse doelman volstrekt kansloos maakte: 1-1.


*DFC 4 boekte een mooie overwinning bij Drechtstreek 9. Het werd in Papendrecht 2-4. Het Vierde versterkte zo z´n positie aan de top van de middenmoot.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com