RESERVES (1): Martijn van der Waal ´schenkt DFC 2 3 goals en 3 punten´

28 februari 2009 3428x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor RESERVES (1): Martijn van der Waal ´schenkt DFC 2 3 goals en 3 punten´

DFC 2 won vanmiddag de thuiswedstrijd tegen De Zwerver 3 met 4-1 vooral dankzij drie fraaie treffers van de man in vorm, Martijn van der Waal. Al binnen één minuut was het raak. Danny Haksteen speelde de bal diep en Martijn van der Waal bleef cool oog in oog met de keeper van De Zwerver.


De mensen langs de lijn hoopten op een monsterscore maar deze bleef uit. DFC kwam niet goed in de wedstrijd en het was De Zwerver wat dichtbij een treffer was. Na 23 minuten was het dan ook raak. De vleugelaanvaller van De Zwerver ontsnapte aan buitenspel, gaf de bal voor en de spits tikte de bal achter doelman Melvin Jongeneel: 1-1. DFC was het een aantal minuten kwijt. De tegenstander kon nogmaals over rechts opkomen maar ditmaal stond het vizier van de schutter niet op scherp.


In het kwartier voor rust was DFC een aantal malen via Marvin Hooplot, Jeroen Kleinhuis en Martijn van der Waal gevaarlijk maar de treffer bleef uit. Vijf minuten voor rust was het weer Martijn van der Waal die de keeper van De Zwerver verschalkte: 2-1. Nog maar nauwelijks bekomen van deze tegentreffer speelde de keeper van De Zwerver de bal bij een uittrap in de voeten van Maarten Janssen die adequaat reageerde en het speeltuig achter de doelman plaatste: 3-1.


Na rust kwam DFC wat scherper uit de kleedkamer. Dit resulteerde alleen niet in doelpunten. Martijn van der Waal ging goed door aan de linkerkant van het veld maar zijn subtiele lob stuiterde naast het vijandelijke doel. Niet veel later tekende Martijn echter wel voor zijn derde treffer van de wedstrijd door een voorzet hard in het dak van het doel te schieten:  4-1.


De Zwerver ging opzoek naar een treffer maar was onmachtig. DFC kreeg kansen maar verzuimde de score uit te bouwen. Een smet op de overwinning was het uitvallen van Thomas van Brakel. Met een pijnlijke rug verliet hij vroegtijdig het speelveld waardoor DFC noodgedwongen met 10 man de laatste minuten van de wedstrijd moest volbrengen. Door de zege blijft DFC 2 meedraaien in de titelrace.


DFC2 speelde met: Melvin Jongeneel; Danny Haksteen, Jeroen Kleinhuis, Michael Nieboer, Conan Wilhelmus; Danny Kamp, Maarten Janssen, Thomas van Brakel, Willem Opmeer; Marvin Hooplot, Martijn van der Waal. Wissels: 46m. Steven Rokette voor Conan Wilhelmus, 75m. Ruben Schot voor Martijn van der Waal.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com