Lambert Janssen Wisseltrofee: Geplaagde jury kiest voor Louisiano

17 februari 2009 699x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Lambert Janssen Wisseltrofee: Geplaagde jury kiest voor Louisiano

Het duel tegen Lekvogels was er voor DFC eentje om snel te vergeten. Een 5-1 nederlaag dat was een lange tijd niet voorgekomen. Voor de jury om de Lambert Janssen Wisseltrofee was het dan ook niet eenvoudig om tot een speler van de week te komen.


Te veel DFC’ers speelden daarvoor in Lexmond afgelopen zaterdag beneden hun niveau. Slechts een drietal spelers kon nog enigszins de toets der kritiek doorstaan, te weten: doelman Danny Peters, verdediger Marco van Woerkom en Louisiano Trinidad (zie foto-inzet). Na rijp beraad koos de jury er uiteindelijk voor om Louisiano Trinidad tot speler van de week te promoveren. Met een mager “7-tje” als cijfer.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com