KNVB komt met speciale spelregelcursus voor (nog) niet opgeleide clubarbiters

10 februari 2009 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB komt met speciale spelregelcursus voor (nog) niet opgeleide clubarbiters

De KNVB Zuid I houdt binnenkort gratis spelregelcursussen voor niet opgeleide clubscheidsrechters vanaf 16 jaar. Cees van der Sluis, die zich bij DFC onder meer bezighoudt met het ontvangen van arbiters en het aanstellen van zogeheten clubscheidsrechters, hoopt dat veel DFC´ers aan deze cursussen zullen deelnemen. ,,Aanvullende informatie en inschrijfformulieren zijn bij mij verkrijgbaar´´, aldus Cees. Zijn e-mailadres is: c.vander.sluis@orange.nl


De spelregelcursus neemt slechts twee avonden in beslag en wordt afgesloten met een spelregelexamen. Wie slaagt krijgt het ´certificaat spelregels´, waarmee men zich vrijblijvend kan aanmelden voor een verkorte scheidsrechterscursus. ,,In die verkorte Basis Opleiding Scheidsrechter die slechts vier avonden duurt, kunnen deelnemers gediplomeerd verenigings- of KNVB-scheidsrechter worden´´, aldus de bond.


*De spelregelcursussen worden in maart en april op vijf plaatsen in het district Zuid I van de KNVB gehouden: Goes (2 en 23 april), Breda (17 maart en 21 april), Gorcum (3 en 31 maart), Den Bosch (18 maart en 22 april) en Eindhoven (16 maart en 6 april). Inschrijven is mogelijk tot 19 februari.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com