KNVB komt met schema voor resterend competitieverloop*Inhalen met Pasen

26 februari 2009 787x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB komt met schema voor resterend competitieverloop*Inhalen met Pasen

Nu door de weersverbetering aan de enorme reeks afgelastingen in het amateurvoetbal een eind lijkt te zijn gekomen, heeft de KNVB Zuid I het schema bekend gemaakt voor het resterende verloop van de diverse competities. Wat betekent dit voor DFC 1?


*Voor a.s. zaterdag 28 februari  is de inhaalwedstrijd voor de tweede periode uit bij Groot Ammers vastgesteld. Het betreft de op 24 januari afgelaste wedstrijd uit de 14de speelronde.


*Zaterdag 7 maart ontvangt DFC Leerdam Sport´55 (17de speelronde) en een week later (14 maart) komt de ploeg van trainer Laurens Gerlich in actie bij Streefkerk (18de speelronde).


*Op zaterdag 28 maart wordt de 15de ronde (slot 2de periode) gespeeld met onder meer DFC – Noordeloos. Het betreft hier een inhaaldag voor de algehele afgelasting van 31 januari jl.  Een week later op zaterdag 4 april ontvangt DFC de huidige koploper Peursum (19de speelronde).


*Na Pasen komt DFC nog drie keer in actie met de derby´s tegen EBOH (uit op 18 april – 20ste ronde)), ODS (´uit´ op 25 april – 21ste speelronde) en thuis tegen SC Emma op zaterdag 2 mei (22ste en tevens laatste competitie-speeldag).


*Tussendoor heeft de KNVB drie (beperkte) inhaalronden geprogrammeerd: zaterdag 21 maart met mogelijk het restant van Arkel – DFC, 11 april (paaszaterdag) en 13 april (tweede paasdag).


***Voor DFC 2, 3, 4 en 5 plus de juniorenteams DFC A1, C1 en D1 gelden dezelfde speeldata: 7 maart speelronde 17, 14 maart ronde 18, 28 maart ronde 15, 4 april ronde 19, 18 april ronde 20, 25 april ronde 21 en 2 mei slotronde 22. Ook voor deze teams zijn 28 februari, 21 maart, 11 en 13 april inhaalspeeldagen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com