KNVB-BEKER: DFC A1 verliest doelpuntrijk duel van Oranje Wit A2 (3-4)

13 februari 2009 786x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KNVB-BEKER: DFC A1 verliest doelpuntrijk duel van Oranje Wit A2 (3-4)

DFC A1 kwam maandagavond voor het eerst sinds 20 december weer in actie. Thuis werd voor de KNVB-beker met 3-4 verloren van stadgenoot Oranje Wit A2. Het betrof een diverse malen afgelast duel uit de groepsfase van het cuptoernooi.


Beide teams waren vooraf al kansloos voor de toegang tot de tweede ronde gevende eerste plaats in de poule. Bij rust stond het 2-2. De doelpunten van DFC kwamen op naam van Housein Pekince (kopbal), Luthullah Kilic (eveneens met het hoofd) en Jonathan Dubbeldam (schitterend afstandsschot na een afgeslagen hoekschop).


Door de bank genomen was het een matige wedstrijd, waarin duidelijk werd dat beide ploegen als gevolg van de gedwongen extra lange winterstop nog geruime tijd nodig hebben om in hun normale wedstrijdritme te geraken. Voorlopig duurt het nog twee weken voordat ze weer de wei in mogen. Komend weekeinde wordt immers in het KNVB-district Zuid I over de hele linie niet gespeeld vanwege carnaval.


*Opstelling DFC A1: Koen van Torenburg, Leon Raaymakers, Matthijs Jongeneel, Davey Bakker, Jonathan Dubbeldam, Hoesein Pekince, Hikmet Uysal, Firat Kaynar, Aaron Perez Maria, Lutfullah Kilic, Wilson Andre Dongo. Wissels: Kevin Verstegen, Jelle Cové, Askin Ciftci, Musti Aynihan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com