Groep DFC´ers en uitbater fêteren Bar Gebeure in Dordts café Sebes

22 februari 2009 2298x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groep DFC´ers en uitbater fêteren Bar Gebeure in Dordts café Sebes

DFC´s vermaarde hofkapel Bar Gebeure heeft zich aan de vooravond van het carnaval kunnen vermaken in café Sebes aan de Krispijnseweg in Dordrecht. 


De muzikanten werden daar vrijdagmiddag gefêteerd op een hapje en een drankje op uitnodiging van de groep oer-DFC´s die elke vrijdagmiddag in het café bijeenkomt. Onder dat roodwitte gezelschap bevinden zich onder andere Jan Schuurman, Arie Delmotte, Anne Evers en Gerard Baars zegt eerstgenoemde.


Bar Gebeure oefent zoals bekend elke woensdagavond in het clubgebouw van DFC. Dat leidt duidelijk tot sterke muzikale prestaties. Zo won Bar Gebeure begin dit jaar opnieuw het landelijk bekende kapellenconcours Ramspoed in Dordrecht met een fantastische op de ruimtevaart gebaseerde act.


Jan Schuurman heeft niet alleen lof en waardering voor het muziekgezelschap maar ook voor de uitbater van café Sebes. ,,Bij deze wil ik die namens de groep bedanken voor de fantastische ontvangst. Grandioos´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com