DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 in poule met Groote Lindt, GSC en Dubbeldam

24 februari 2009 809x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC JEUGDBOKAAL (1): DFC A1 in poule met Groote Lindt, GSC en Dubbeldam

Dinsdagavond is in de kantine van SC Emma de loting verricht voor de groepsfase van de 27ste editie van het prestigieuze, door het bekende blad Dordt Centraal georganiseerde toernooi om de begeerde Dordt Centraal Jeugdbokaal.


DFC A1 belandde in poule B met als tegenstanders de A1-junioren van Groote Lindt, Dubbeldam en GSC. DFC speelt één keer thuis (8 april tegen Groote Lindt) en twee maal uit (18 maart GSC en 15 april bij Dubbeldam). Zoals bekend bereikte DFC vorig jaar knap de finale die met 2-1 werd verloren van Oranje Wit A1.


Aan de Editie 2009 van de Dordt Centraal Jeugdbokaal nemen in totaal 24 ploegen deel. Ze zijn verdeeld over zes poules. In elke ploeg wordt een halve competitie gedraaid. De nummers een en twee van elk groep kwalificeren zich voor de achtste finales, waaraan ook de vier beste nummers drie van de zes poules mogen deelnemen.


Het wedstrijdschema in de poule (B) van DFC ziet er als volgt uit:


*Woensdag 18 maart:  GSC – DFC aanvang 19.30 uur en Groote Lindt – Dubbeldam (19.30).


 *Woensdag 8 april: DFC – Groote Lindt (19.30 uur) en Dubbeldam – GSC (19.00).


*Woensdag 15 april: Dubbeldam – DFC (19.00) en GSC – Groote Lindt (19.30).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com