Carnavalsfestiviteiten in sportzaal DFC trokken weer veel belangstelling

15 februari 2009 798x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsfestiviteiten in sportzaal DFC trokken weer veel belangstelling

Het traditionele Familie Carnaval van DFC trok zondagmiddag weer veel belangstelling. De jeugd vertolkte zoals gebruikelijk een centrale rol zowel in DFC´s sportzaal waar het familiegebeuren plaatsvond.als op het daar geplaatste podium. Vanzelfsprekend ontbraken Prins Krommediek XIX, zijn opper en hofdames niet. En dat gold natuurlijk ook voor de Raad van Elf van het dit jaar door Prins Krommediek XIX geleide carnavalsgilde Nar Veure van DFC.


Ook de andere Dordtse carnavalsverenigingen hadden een ruime afvaardiging leutgasten gestuurd. De organisatie had ook een heuse DJ ingehuurd. ´Sambal´ bezorgde de aanwezigen heel wat dans- en polonaiseplezier. DFC´s succesvolle hofkapel Bar Gebeure zorgde voor extra sfeer. Zoals bekend won dit muziekgezelschap enkele weken geleden het breed vermaarde blaaskapellen-concours Ramspoed in Bibelot, waar het diverse kapellen uit binnen- en buienland ´versloeg´ met een gave muzikale act.


*Zaterdagavond was het ook al veel leut bij DFC. Toen vond het jaarlijkse Nar Veure Bal plaats, georganiseerd door DFC´s carnavalsgilde. Ook hier was sprake van een goede belangstelling.


Voor beeldmateriaal van het Nar Veure Bal zie


http://www.mijnalbum.nl/Album=W8CKEOMU


*Bijgaand een door Fred van Dongen gemaakte fotoreportage van DFC´s Familie Carnaval.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com